Beye Business Intelligence

De Power BI Cheat Sheet

Twee jaar geleden startte de Power BI Cheat Sheet. Het begon als een weggevertje voor deelnemers van het Power BI training met een samenvatting van de tips en trucs die tijdens de training worden gedeeld. Niet lang daarna werd besloten om het voor het publiek beschikbaar te maken! Naast de tips en tricks, werd het ook community driven wat tegenwoordig resulteert in veel input van de community via sociale media. Sinds meer dan een jaar wordt de Cheat Sheet up-to-date gehouden, wat een moeilijke klus is met de snelle release-cyclus van Power BI.
 

Handleiding boordevol met tips & tricks

De Power BI Cheat Sheet is een handleiding met boordevol best practices, tips en tricks op basis van jarenlange ervaring in Power BI. De Cheat Sheet is publiekelijk beschikbaar voor iedereen om te downloaden zelfs zonder registratie. Een paar maanden geleden ging het viral nadat Guy in een kubus de Cheat Sheet vermeldde in zijn wekelijkse video! Op het moment van schrijven van deze blog heeft de Cheat Sheet meer dan 15.000 klikken op de openbare link naar de spiekbrief!
 

Cheat Sheet sessies – kom jij ook?

Veel mensen hebben aangegeven dat ze graag de nieuwste Cheats Sheet afgedrukt op hun bureau beschikbaar willen hebben om deze gewoon te kunnen pakken wanneer het nodig is. Daarom zijn er altijd stapels met nieuwe, papieren Cheat Sheets op georganiseerde evenementen aanwezig. Omdat er geen ruimte is om opmerkingen aan alle tips toe te voegen, worden er ook een aantal openbare sessies over de Cheat Sheet gehouden. Tijdens deze sessies worden alle items beschreven, demonstreert en besproken. De sessies worden gehouden op SQL Saturday Stockholm, Power Saturday in Parijs en Data Grillen in Lingen, maar er zal nog meer volgen!

 
Download hier de gratis Power BI Cheat Sheet!

Neem contact op

Beye helpt met het bepalen van welke data belangrijk is voor uw organisatie en hoe u deze het beste inzichtelijk kunt maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij respecteren uw Privacy en zullen uw gegevens niet delen. Wel stemt u ermee in dat er elektronische berichten van Beye kunnen worden verstuurd. U kunt er op elk gewenst moment voor kiezen om deze communicatie niet langer te ontvangen.

 ISO 27001 en ISO 9001 certificering ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Voorbereid op de toekomst
Beye is onderdeel van de Victa groep. Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Over Beye
Microsoft Partner
Wij bieden u een compleet aanbod van Power BI professional services. Power BI software, Power BI Infrastructuur, Power BI opleidingen en support. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening met betrekking tot Power BI bij één leverancier.

 Gecertificeerd Microsoft Partner Door de kennis die Beye over de jaren heeft opgebouwd bij meer dan 600 relaties wordt een snelle start vergemakkelijkt, waar bij in een korte tijd de wensen en eisen worden uitgevoerd en opgeleverd.

Mede door dit onderscheidende vermogen is Beye in staat om, als Microsoft Partner partner, succesvol te zijn bij complexe projecten met een wederzijds tevreden eindresultaat.
Power Business Intelligence
Neem contact op
Power BI voor professionals
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij respecteren uw Privacy en zullen uw gegevens niet delen. Wel stemt u ermee in dat er elektronische berichten van Beye kunnen worden verstuurd. U kunt er op elk gewenst moment voor kiezen om deze communicatie niet langer te ontvangen.
Power Business Intelligence
Bekijk de video
Power BI demo movie
Power BI is een hulpmiddelenpakket voor zakelijke analyses, dat inzichten biedt in uw gehele organisatie. Maak verbinding met honderden gegevensbronnen, vereenvoudig de voorbereiding van gegevens en bied stimulansen tot analyses on-the-spot.

Stel geweldige rapporten op en publiceer deze vervolgens, waarna uw organisatie deze rapporten via internet en op allerlei mobiele apparatuur binnenkrijgt.
Vestigingen
Beye Hengelo Power BI
Hengelo
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
Nederland
Tel: 074 - 2915208
Beye Assen Power BI
Assen
Spanjelaan 12
9403DP Assen
Nederland
Tel: 0592 – 749320
Beye Amsterdam Herengracht Power BI
Amsterdam
Herengracht 448 – 450
1017 CA Amsterdam
Nederland
Tel: 020 – 2051188
Beye Amsterdam Krijn Taconiskade Power BI
Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam
Nederland
Tel: 020 – 2386030
Beye GmbH Power BI
Germany
Duppelstrasse 17A
48599 Gronau
Deutschland
Tel: +49-32221095174
Beye Aruba Power BI
Aruba
Paradera
Aruba
074 – 2915208
Beye
Beye helpt met het bepalen van welke data belangrijk is voor uw organisatie en hoe u deze het beste inzichtelijk kunt maken. Vervolgens bouwen we met Power BI uw eigen kenniscentrum waarmee uw medewerkers zelf aan de slag kunnen met het genereren van nieuwe inzichten.


Power BI is een oplossing van Microsoft dat u helpt om inzichten te creëren in uw data.

Copyright © 2018 - | Beye | Disclaimer | Privacy
Beye is onderdeel van de Victa Groep
Populaire zoektermen: Power BI download
 
Gratis Power BI Workshop
Wilt u meer weten van Power BI, de mogelijkheden die Power BI voor u en uw organisatie kan bieden én onder begeleiding van één van onze ervaren consultants zelfstandig met Power BI aan de slag?

Lees meer