Om je beter van dienst te zijn maakt Beye.nl gebruik van cookies. Klik om te Accepteren
Beye Business Intelligence
Neem contact op

Als u interesse hebt in TimeXtender voor Power BI vult u het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij respecteren uw Privacy en zullen uw gegevens niet delen. Wel stemt u ermee in dat er elektronische berichten van Beye kunnen worden verstuurd. U kunt er op elk gewenst moment voor kiezen om deze communicatie niet langer te ontvangen.

TimeXtender voor Power BI

TimeXtender biedt organisaties in alle branches direct toegang tot gegevens met het innovatieve Discovery Hub-platform. Een enorme toename wordt niet alleen in het ontsluiten van het aantal databronnen (ERP, CRM, cloud applicaties etc.) gezien, maar ook in de omvang van de data. Het valt steeds meer op dat organisaties grip op dit proces willen en behoefte hebben aan een geautomatiseerd data platform dat op een snelle en eenvoudige manier opzetbaar en beheerbaar is.

Timextender product overview

Discovery Hub is het krachtige softwareplatform van TimeXtender voor het opzetten van een flexibel net-gen data estate dat gebaseerd is op het Microsoft Data Platform. Digitale transformatie bij organisaties versnellen? Dat kan door gebruik te maken van AI en automatisering. Met meer dan 3000 klanten die uit middelgrote bedrijven tot Fortune 500 komen, doet TimeXtender het goed met een wereldwijd netwerk van partners. Wanneer wordt jij partner?
 

Wat is de Discovery Hub?

Discovery Hub is het nieuwste, toekomstbestendige dataplatform dat gebruikmaakt van de kracht van automatisering om snel en agile development mogelijk te maken, volledig compliant is en naadloos On-Prem, Hybrid of FULL-cloud-implementaties ondersteunt. Voor de voorbereiding van data is een patchwork aan tools nodig. Met Discovery Hub worden de lange, handmatige implementaties verwijderd die in het algemeen wel gebruikelijk zijn op complexe data omgevingen.

 • Hulpmiddel voor business user, data scientist en data analyst, omdat elke vorm van analyse tools verbinding kan maken met de Discovery Hub.
 • Hulpmiddel voor klanten die behoefte hebben aan AI, performance management analyses of visualisatie tools, zoals financiële controllers, marketing analisten of sales managers.
 • Discovery Hub geeft direct toegang tot deze data in een begrijpelijk, gevalideerd en gestructureerd formaat. Ook kan iedereen de juiste beslissingen nemen met de directe toegang tot de juiste gegevens en dat tot 10x sneller dan zonder TimeXtender!

 

Welke problemen worden opgelost?

Dit hangt af van de situatie bij de klant. Enkele voorbeelden zijn:

 • Versnellen van toegang tot data tot wel 10x sneller in vergelijking met handmatig bouwen en onderhouden;
 • Waarborgen van consistente data kwaliteit;
 • Ontzorgen van data scientists, die nu veel tijd besteden aan verzamelen van
  consistente data;
 • Super snel configureren van een DataWareHouse;
 • Versnellen van AI, Predictive Analysis en Machine Learning scenario’s;
 • En dat allemaal vanuit 1 platform dat eenvoudig is in opzet en beheer!
Neem contact op

Als u interesse hebt in TimeXtender voor Power BI vult u het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij respecteren uw Privacy en zullen uw gegevens niet delen. Wel stemt u ermee in dat er elektronische berichten van Beye kunnen worden verstuurd. U kunt er op elk gewenst moment voor kiezen om deze communicatie niet langer te ontvangen.

Over Beye
Gecertificeerd Microsoft Partner
 Gecertificeerd Microsoft PartnerWij bieden u een compleet aanbod van Power BI professional services, Power BI Consultancy, Power BI software, Power BI Infrastructuur, Power BI opleidingen en support. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening met betrekking tot Power BI bij één leverancier. Door de kennis die Beye over de jaren heeft opgebouwd bij meer dan 600 relaties wordt een snelle start vergemakkelijkt, waar bij in een korte tijd de wensen en eisen worden uitgevoerd en opgeleverd. Mede door dit onderscheidende vermogen is Beye in staat om succesvol te zijn bij complexe projecten met een wederzijds tevreden eindresultaat.
Power Business Intelligence
Bekijk de video
Power BI demo movie
Power BI is een hulpmiddelenpakket voor zakelijke analyses, dat inzichten biedt in uw gehele organisatie. Maak verbinding met honderden gegevensbronnen, vereenvoudig de voorbereiding van gegevens en bied stimulansen tot analyses on-the-spot.

Stel geweldige rapporten op en publiceer deze vervolgens, waarna uw organisatie deze rapporten via internet en op allerlei mobiele apparatuur binnenkrijgt.
Beye
Beye helpt met het bepalen van welke data belangrijk is voor uw organisatie en hoe u deze het beste inzichtelijk kunt maken. Vervolgens bouwen we met Power BI uw eigen kenniscentrum waarmee uw medewerkers zelf aan de slag kunnen met het genereren van nieuwe inzichten.

Microsoft Parner

Copyright © 2018 - | Beye | Disclaimer | Privacy
Beye is onderdeel van de Victa Groep