Beye Business Intelligence

TimeXtender voor Power BI

TimeXtender biedt organisaties in alle branches direct toegang tot gegevens met het innovatieve Discovery Hub-platform. Een enorme toename wordt niet alleen in het ontsluiten van het aantal databronnen (ERP, CRM, cloud applicaties etc.) gezien, maar ook in de omvang van de data. Het valt steeds meer op dat organisaties grip op dit proces willen en behoefte hebben aan een geautomatiseerd data platform dat op een snelle en eenvoudige manier opzetbaar en beheerbaar is.

Timextender product overview

Discovery Hub is het krachtige softwareplatform van TimeXtender voor het opzetten van een flexibel net-gen data estate dat gebaseerd is op het Microsoft Data Platform. Digitale transformatie bij organisaties versnellen? Dat kan door gebruik te maken van AI en automatisering. Met meer dan 3000 klanten die uit middelgrote bedrijven tot Fortune 500 komen, doet TimeXtender het goed met een wereldwijd netwerk van partners. Wanneer wordt jij partner?
 

Wat is de Discovery Hub?

Discovery Hub is het nieuwste, toekomstbestendige dataplatform dat gebruikmaakt van de kracht van automatisering om snel en agile development mogelijk te maken, volledig compliant is en naadloos On-Prem, Hybrid of FULL-cloud-implementaties ondersteunt. Voor de voorbereiding van data is een patchwork aan tools nodig. Met Discovery Hub worden de lange, handmatige implementaties verwijderd die in het algemeen wel gebruikelijk zijn op complexe data omgevingen.

 • Hulpmiddel voor business user, data scientist en data analyst, omdat elke vorm van analyse tools verbinding kan maken met de Discovery Hub.
 • Hulpmiddel voor klanten die behoefte hebben aan AI, performance management analyses of visualisatie tools, zoals financiële controllers, marketing analisten of sales managers.
 • Discovery Hub geeft direct toegang tot deze data in een begrijpelijk, gevalideerd en gestructureerd formaat. Ook kan iedereen de juiste beslissingen nemen met de directe toegang tot de juiste gegevens en dat tot 10x sneller dan zonder TimeXtender!

 

Welke problemen worden opgelost?

Dit hangt af van de situatie bij de klant. Enkele voorbeelden zijn:

 • Versnellen van toegang tot data tot wel 10x sneller in vergelijking met handmatig bouwen en onderhouden;
 • Waarborgen van consistente data kwaliteit;
 • Ontzorgen van data scientists, die nu veel tijd besteden aan verzamelen van
  consistente data;
 • Super snel configureren van een DataWareHouse;
 • Versnellen van AI, Predictive Analysis en Machine Learning scenario’s;
 • En dat allemaal vanuit 1 platform dat eenvoudig is in opzet en beheer!
Neem contact op

Als u interesse hebt in TimeXtender voor Power BI vult u het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij respecteren uw Privacy en zullen uw gegevens niet delen. Wel stemt u ermee in dat er elektronische berichten van Beye kunnen worden verstuurd. U kunt er op elk gewenst moment voor kiezen om deze communicatie niet langer te ontvangen.

 ISO 27001 en ISO 9001 certificering ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Voorbereid op de toekomst
Beye is onderdeel van de Victa groep. Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Over Beye
Microsoft Partner
Wij bieden u een compleet aanbod van Power BI professional services. Power BI software, Power BI Infrastructuur, Power BI opleidingen en support. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening met betrekking tot Power BI bij één leverancier.

 Gecertificeerd Microsoft Partner Door de kennis die Beye over de jaren heeft opgebouwd bij meer dan 600 relaties wordt een snelle start vergemakkelijkt, waar bij in een korte tijd de wensen en eisen worden uitgevoerd en opgeleverd.

Mede door dit onderscheidende vermogen is Beye in staat om, als Microsoft Partner partner, succesvol te zijn bij complexe projecten met een wederzijds tevreden eindresultaat.
Power Business Intelligence
Neem contact op
Power BI voor professionals
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij respecteren uw Privacy en zullen uw gegevens niet delen. Wel stemt u ermee in dat er elektronische berichten van Beye kunnen worden verstuurd. U kunt er op elk gewenst moment voor kiezen om deze communicatie niet langer te ontvangen.
Power Business Intelligence
Bekijk de video
Power BI demo movie
Power BI is een hulpmiddelenpakket voor zakelijke analyses, dat inzichten biedt in uw gehele organisatie. Maak verbinding met honderden gegevensbronnen, vereenvoudig de voorbereiding van gegevens en bied stimulansen tot analyses on-the-spot.

Stel geweldige rapporten op en publiceer deze vervolgens, waarna uw organisatie deze rapporten via internet en op allerlei mobiele apparatuur binnenkrijgt.
Vestigingen
Beye Hengelo Power BI
Hengelo
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
Nederland
Tel: 074 - 2915208
Beye Assen Power BI
Assen
Spanjelaan 12
9403DP Assen
Nederland
Tel: 0592 – 749320
Beye Amsterdam Herengracht Power BI
Amsterdam
Herengracht 448 – 450
1017 CA Amsterdam
Nederland
Tel: 020 – 2051188
Beye Amsterdam Krijn Taconiskade Power BI
Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam
Nederland
Tel: 020 – 2386030
Beye GmbH Power BI
Germany
Duppelstrasse 17A
48599 Gronau
Deutschland
Tel: +49-32221095174
Beye Aruba Power BI
Aruba
Paradera
Aruba
074 – 2915208
Beye
Beye helpt met het bepalen van welke data belangrijk is voor uw organisatie en hoe u deze het beste inzichtelijk kunt maken. Vervolgens bouwen we met Power BI uw eigen kenniscentrum waarmee uw medewerkers zelf aan de slag kunnen met het genereren van nieuwe inzichten.


Power BI is een oplossing van Microsoft dat u helpt om inzichten te creëren in uw data.

Copyright © 2018 - | Beye | Disclaimer | Privacy
Beye is onderdeel van de Victa Groep
Populaire zoektermen: Power BI download
 
Gratis Power BI Workshop
Wilt u meer weten van Power BI, de mogelijkheden die Power BI voor u en uw organisatie kan bieden én onder begeleiding van één van onze ervaren consultants zelfstandig met Power BI aan de slag?

Lees meer