Beye Business Intelligence

Infrastructuur Specialist – Data & Analytics (Power BI)

Vacature Power BI
 
Als Infrastructuur Specialist Data & Analytics richt je je op complexe vraagstukken van klanten die willen werken met (hybride) cloud BI-oplossingen. Je speelt een onmisbare rol bij het ontwerpen en implementeren van een BI-omgeving voor onze klanten. Jouw specialisatie ligt daarbij voornamelijk op oplossingen van het infrastructureel gericht IT-domein (cloud, netwerken, security, servers, storage).
 

Je bent vanaf de presales fase betrokken bij het project. In deze fase bedenk je de oplossingsrichting voor het business doel van onze klant in de vorm van architectuur, waarbij jouw specialisatie ligt op de infrastructuur oplossingen.
 

Als een klant kiest voor onze diensten en oplossingen, werk je de architectuur verder uit en vertaal je dit naar het technisch ontwerp. Ook maak je een inschatting van benodigde resources en hardware. Samen met de Projectmanager maak je de projectaanpak en projectplanning. Vervolgens implementeer jij de oplossing samen met IT Consultants en BI Specialisten.
 

Wat ga je doen?

 • Op basis van de klantbehoefte en huidige omgeving de vertaalslag maken naar het Technisch Ontwerp en het opstellen van bijhorende projectdocumenten;
 • Fungeren als hét technische geweten van het project;
 • Signaleren van technische issues en projectrisico’s. Tegelijkertijd bedenk jij de mogelijke oplossingen en denk je actief mee over procesverbeteringen;
 • Succesvol opleveren van de projecten, binnen de gestelde kaders en met de juiste overdracht aan onze BI-consultancy organisatie;
 • De ontwikkeling van het product- en diensten portfolio van Victa, samen met de business development manager en sales.

 

Wie ben je?

 • Je bent gewend aan zowel het werken in teamverband als zelfstandig werken en je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau;
 • Relevant werkervaring in een vergelijkbare rol en/of als professional op meerdere infrastructureel gerichte IT-domeinen (cloud, netwerken, security, servers, storage,);
 • Overall inzicht in bedrijfsprocessen en IT-omgevingen is een pré;
 • Aantoonbare kennis en/of certificeringen op basis van Microsoft Azure certificering is een pré;
 • Leren en ontwikkeling zijn voor jou een vanzelfsprekendheid en bij Victa krijg je de ruimte om dit te blijven doen. Het is daarbij wel belangrijk dat jij leiderschap neemt over je eigen ontwikkeling;
 • Projectmatig en zelfstandig werken zijn jou op het lijf geschreven;
 • Het waarmaken wat je belooft en nakomen wat je afspreekt zijn voor jou belangrijke normen en deze streef je zowel persoonlijk als professioneel na.

 
 
 
 
 

Solliciteer hier!

Werken moet vooral leuk zijn, uitdagend en het liefst elke dag anders. Bij ons vind je precies wat je zoekt!

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Upload je CV hieronder
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Ik ga akkoord met de volgende bewaartermijn
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij respecteren uw Privacy en zullen uw gegevens niet delen. Wel stemt u ermee in dat er elektronische berichten van Beye kunnen worden verstuurd. U kunt er op elk gewenst moment voor kiezen om deze communicatie niet langer te ontvangen.

 ISO 27001 en ISO 9001 certificering ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Voorbereid op de toekomst
Beye is onderdeel van de Victa groep. Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Over Beye
Microsoft Partner
Wij bieden u een compleet aanbod van Power BI professional services. Power BI software, Power BI Infrastructuur, Power BI opleidingen en support. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening met betrekking tot Power BI bij één leverancier.

 Gecertificeerd Microsoft Partner Door de kennis die Beye over de jaren heeft opgebouwd bij meer dan 600 relaties wordt een snelle start vergemakkelijkt, waar bij in een korte tijd de wensen en eisen worden uitgevoerd en opgeleverd.

Mede door dit onderscheidende vermogen is Beye in staat om, als Microsoft Partner partner, succesvol te zijn bij complexe projecten met een wederzijds tevreden eindresultaat.
Power Business Intelligence
Neem contact op
Power BI voor professionals
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij respecteren uw Privacy en zullen uw gegevens niet delen. Wel stemt u ermee in dat er elektronische berichten van Beye kunnen worden verstuurd. U kunt er op elk gewenst moment voor kiezen om deze communicatie niet langer te ontvangen.
Power Business Intelligence
Bekijk de video
Power BI demo movie
Power BI is een hulpmiddelenpakket voor zakelijke analyses, dat inzichten biedt in uw gehele organisatie. Maak verbinding met honderden gegevensbronnen, vereenvoudig de voorbereiding van gegevens en bied stimulansen tot analyses on-the-spot.

Stel geweldige rapporten op en publiceer deze vervolgens, waarna uw organisatie deze rapporten via internet en op allerlei mobiele apparatuur binnenkrijgt.
Vestigingen
Beye Hengelo Power BI
Hengelo
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
Nederland
Tel: 074 - 2915208
Beye Assen Power BI
Assen
Spanjelaan 12
9403DP Assen
Nederland
Tel: 0592 – 749320
Beye Amsterdam Herengracht Power BI
Amsterdam
Herengracht 448 – 450
1017 CA Amsterdam
Nederland
Tel: 020 – 2051188
Beye Amsterdam Krijn Taconiskade Power BI
Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam
Nederland
Tel: 020 – 2386030
Beye GmbH Power BI
Germany
Duppelstrasse 17A
48599 Gronau
Deutschland
Tel: +49-32221095174
Beye Aruba Power BI
Aruba
Paradera
Aruba
074 – 2915208
Beye
Beye helpt met het bepalen van welke data belangrijk is voor uw organisatie en hoe u deze het beste inzichtelijk kunt maken. Vervolgens bouwen we met Power BI uw eigen kenniscentrum waarmee uw medewerkers zelf aan de slag kunnen met het genereren van nieuwe inzichten.


Power BI is een oplossing van Microsoft dat u helpt om inzichten te creëren in uw data.

Copyright © 2018 - | Beye | Disclaimer | Privacy
Beye is onderdeel van de Victa Groep
Populaire zoektermen: Power BI download
 
Gratis Power BI Workshop
Wilt u meer weten van Power BI, de mogelijkheden die Power BI voor u en uw organisatie kan bieden én onder begeleiding van één van onze ervaren consultants zelfstandig met Power BI aan de slag?

Lees meer